Logo brugnijmegen.nl

Win kaartjes voor Roodkapje!

14 feb, 15:15

Deel deze actie

Op zaterdag 25 februari is het weer feest in het Stadsschouwburg Nijmegen in Nijmegen. De vegetarische wolf Gerrit (Michael van Hoorne) en zijn gemene vrouw Tina (Sandra Dijkstra) staan garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen bezorgen.

De mooie Roodkapje (Maud Mulder) vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf . Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?

De redactie van de Brug mag 2 x 2 kaartjes weggeven voor deze voorstelling! De voorstelling begint om 14.00 uur. Kaartjes kosten 19 euro en zijn te bestellen op www.stadsschouwburgendevereeniging.nl.

Kaartjes winnen? Doe dan mee aan deze prijsvraag! Meedoen kan tot vrijdag 24 februari 12.00 uur. We geven ook een setje kaartjes weg op onze Facebookpagina facebook.com/debrugnijmegen.

Doe mee met deze lezersactie

Om te kunnen reageren moet u eerst inloggen.
Nog geen lid? Meld u zich dan gratis aan