Boekpresentatie ‘Geheim agent G. Ruwel - De zaak Roodbast’

zaterdag 16 september 2023 15:30 tot 17:00

NIJMEGEN - Nijmeegse striptekenaar Michiel van de Vijver (maker van de strip Joep) en de Nijmeegse kinderboekschrijfster Tineke Honingh (Chip & Bos, Struikmeisje) presenteren zaterdag 16 september hun nieuwe boek: ‘Geheim agent G. Ruwel - De zaak Roodbast’. Ze hebben er zes jaar over gedaan.

Het is dan ook niet zomaar een kinderboek, het is een combinatie tussen strip- en kinderboek. Dit kleurrijke beeldboek is een avontuur dat verteld is in een vorm waarbij tekst wordt afgewisseld met veel beeld, waaronder korte stripjes. De makers bieden hiermee een boek dat de lezer uitnodigt en uitdaagt. Een verhaal vol vaart en met veel avontuur, humor en visuele ondersteuning. Zodat ook lezers die van nature minder snel een boek oppakken dit boek wél willen lezen. Het telt 144 pagina’s, is helemaal in kleur en kost 17,50 euro. Voor lezers vanaf 9 jaar.

Het slimme monster G. Ruwel is de beste geheim agent van de Geheime Monster Dienst. Maar zelfs hij kan niet voorkomen dat er een gevaarlijk monster wordt gevangen door menswezens. Is de monsterwereld ontdekt? Hij moet met zijn vrienden alles op alles zetten om de monsterwereld van de ondergang te redden.

Op 16 september wordt dit nieuwe kinderboek feestelijk gepresenteerd in Bibliotheek Mariënburg in Nijmegen. Makers Michiel van de Vijver en Tineke Honingh leren grote en kleine mensen alles over geheim agent-talenten, je eigen monster tekenen en er is een monsterquiz. De presentatie is van 15.30 tot 17.00 uur. 

De boekpresentatie is gratis, maar vergeet je niet aan te melden om verzekerd te zijn van een plekje: https://obgz.op-shop.nl/8475/boekpresentatie-de-zaak-roodbast-8/16-09-2023

Locatie