Afbeelding
Foto: Lionne Hietberg

Jaarlijkse Boekenweek bij Dekker v.d. Vegt

NIJMEGEN - De Boekenweek is het bekendste jaarlijkse feest in de boekhandel en bibliotheek rondom het Nederlandstalige boek. De 89ste editie van de Boekenweek is van zaterdag 16 t/m zondag 24 maart en heeft als thema ‘Bij ons in de familie’, een thema dat raakt aan de basis van ieders bestaan. 

Bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat in Nijmegen wordt Jan van Aken donderdag 21 maart door Peter Altena geïnterviewd over zijn nieuwe historische roman ‘Het Xoanon’. Na afloop zal Jan signeren. De bijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur. 

Zaterdag 23 maart wordt Susan Smit over haar nieuwe roman 'Alles wat beweegt' geïnterviewd door Ivan Borghstijn. Na afloop zal Susan signeren. Het interview begint om 16.00 uur.

Aanmelden

Voor beide activiteiten: gratis entree, wel graag aanmelden via 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl.
Deze Boekenweek wordt een heel bijzondere: dit jaar schrijft niet één auteur het Boekenweekgeschenk, maar wel zes! Het geschenk is namelijk geschreven door de familie Chabot. Tijdens de Boekenweek geeft de boekhandel hun ‘Gezinsverpakking’ cadeau bij aankoop van minimaal 15,00 euro aan boeken. Ook de thema-uitgave kent een primeur: dit jaar geen essay maar een dichtbundel. In ‘Ooievaarsblues' verzamelt ‘dichter-mysticus' Bart Chabot zijn mooiste poëzie over het familieleven, voor 5,00 euro.

Afbeelding
Jan van Aken