Paaseitjes van Coco & Sebas.
Paaseitjes van Coco & Sebas. Foto:

Opening filiaal in Nijmegen

Ga naar Coco & Sebas voor de
lekkerste chocolade cadeautjes

NIJMEGEN - De lekkerste chocolade van Nijmegen vind je per vrijdag 22 maart bij Coco & Sebas aan de Koningstraat 29 in Nijmegen. Coco & Sebas opent dan haar 22e winkel in Nederland. De officiële feestelijke opening vindt plaats om 13.00 uur. 

Tijdens deze speciale dag krijgen de eerste 150 bezoekers een heerlijk proefzakje cadeau met de heerlijkste chocolade om lekker van te genieten. 

De gehele week staat daarnaast in het teken van de opening, met de lekkerste acties. Iedere dag een interessante, zoete aanbieding om alle Nijmegenaren kennis te laten maken de heerlijkste chocoladeproducten van de stad. 

Coco & Sebas staat bekend om de heerlijke chocolade, gemaakt van de beste ingrediënten en met veel aandacht voor detail.  

De winkels staan vol met producten als pindarotsen, stroopwafels met chocolade maar ook mooie chocolade figuren zoals chocolade diamanten en harten, chocoladeplakken, breekchocolade en het allernieuwste product; Teddy de chocoladeknuffel voor iedere gelegenheid. 

Ook voor bonbons bent u bij Coco & Sebas aan het juiste adres. De uitgebreide bonbonvitrine in Nijmegen ligt boordevol heerlijke chocolade. 

"De winkel en ons assortiment zien er luxe uit maar onze producten zijn zeer betaalbaar. Een Teddy moet je elk moment van de dag cadeau kunnen doen. We willen 'many happy' maken. We willen onze klanten het 'wauw-gevoel geven; wauw wat mooi, wauw wat lekker en wauw wat betaalbaar", aldus oprichter Remy Rombouts.   

"De chocolade wordt elke dag door een team van patissiers vers en ambachtelijk gemaakt in het atelier in Oirschot, met de heerlijkste smaken en de beste chocolade. Vaak met vrolijke kleurtjes, unieke vormen en smaken. Altijd gemaakt van kwalitatief hoogwaardige chocolade en verpakt in moderne luxe geschenkverpakkingen voor betaalbare prijzen." Een mooi cadeau voor jezelf, je naasten maar ook voor je zakenrelaties.

Coco & Sebas werkt mee aan een duurzame cacao productie en een beter leven voor de cacaoboeren. Zo ondersteunen zij door de inkoop van geselecteerde chocolade het Cocoa Horizons programma en zijn ze Rainforest Alliance gecertifieerd. 

Naast de fysieke winkels biedt Coco & Sebas haar assortiment ook aan via www.cocosebas.nl.


'Het Betere werk' over 'Vlerk'

NIJMEGEN - In de maartaflevering van 'Het Betere werk' wordt zaterdag 23 maart in het Poëziecentrum de tweede bundel besproken van dichter Idwer de la Parra, genaamd ‘Vlerk’. Een eigenzinnige bundel waarmee hij in januari de Awater Poëzieprijs won. De bijeenkomst is van 14.00 tot 16.00 uur. Entree 5,00 euro. 

In deze activiteitenreeks van het Poëziecentrum, gevestigd achterin Bibliotheek de Mariënburg in Nijmegen, wordt steeds gezamenlijk een recente bundel besproken. Er is geen voorkennis vereist, iedereen is welkom.

Paasdienst

NIJMEGEN - Adventkerk Nijmegen houdt zaterdag 30 maart (Stille Zaterdag) een Paasdienst aan de Prof. Regoutstraat 23 in Nijmegen. Het programma is als volgt: 10.00 uur Themabespreking (vanaf 09.50 uur inloop); 11.00 uur Paasdienst (vanaf 10.50 uur inloop) met gastspreker Roel Joseph; 12.00 uur Ontmoet elkaar met een high tea. Voor meer informatie kijk op:
www.adventkerk-nijmegen.nl.