Ellen de Weerdt gaat op een duurzame wijze op pad.
Ellen de Weerdt gaat op een duurzame wijze op pad. Foto:

Nieuwe cliënt krijgt 10 procent korting op eerste massage

Vijf jaar Massage On Wheels Nijmegen

NIJMEGEN - Massage On Wheels Nijmegen bestaat 5 jaar.  Aan het begin van de lente in 2019 startte Ellen de Weerdt haar duurzame massagebedrijf. Vijf jaar later zijn haar massages aan huis een begrip voor veel Nijmeegse vrouwen. "Voor de één is het een ware luxe om een massage aan huis te ontvangen, voor de ander is het pure noodzaak." 

"In de afgelopen vijf jaar heb ik een klantenkring mogen opbouwen van vrouwen die op zoek zijn naar betere zelfzorg en ontspanning."

"Maar waar het voor de ene persoon een heerlijk lux en comfortabel ontspanningsmoment is, is het voor de andere persoon een manier om thuis in alle veiligheid een massage te kunnen ontvangen. Ik heb best veel cliënten waarbij ik thuis kom die ziek zijn of door omstandigheden het huis niet uit kunnen. Het geeft mij dan ook enorme voldoening om voor deze mensen echt iets te kunnen betekenen."

"In de snelle en haastige wereld waarin we nu leven is het van belang dat we beseffen dat ons lichaam met ons communiceert door signalen af te geven. Meestal is dit in de vorm van mentale ongemakken en fysieke pijn. Maar onder deze klachten gaan altijd emoties en trauma's schuil die we hebben opgeslagen in ons lichaam. En doordat we niet leren hoe we hiermee om moeten gaan, slikken we de pijn en ongemakken meestal weg. We gaan dan veel te lang over onze grenzen heen, totdat we ziek worden. Zo jammer", vindt Ellen, "want door meer ontspanning en bewustwording toe te laten in je leven, kan je al zoveel meer winst behalen voor je gezondheid!"

"Om mijn vijfjarig jubileum te vieren en meer Nijmeegse vrouwen kennis te laten maken met het gemak en de ontspannende werking van een massage aan huis, ontvang je als nieuwe cliënt 10 procent korting op je eerste Personal Touch Massage. Boeken doe je heel op www.massageonwheels.nu. Deze jubileumactie is geldig tot 1 mei 2024."