• Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (7)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Sport
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (2)
  Evenement
 • (1)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop

De ideale (thuiswerk)woning

woensdag 3 maart 16:00 uur

Foto: Ex Interiours

ACN & LUX presenteren: de ideale woning. Online programma over ideale (thuiswerk)woning. 

Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) en LUX presenteren op 3 maart een online programma over je ideale thuiswerkplek. De eisen die we stellen aan onze binnenruimte zijn sterk veranderd nu we massaal thuiswerken. Hoe transformeer je je eigen woningplattegrond tot je ideale (thuiswerk)woning? Met twee experts stellen ACN en LUX tijdens de livestream ‘De Ideale Woning’ het flexibele interieur en het Open Bouwen centraal.

In het online programma ‘De Ideale Woning’ van ACN en LUX komen vragen aan bod als ‘hoe kunnen we Nijmeegse nieuwbouw zo ontwerpen dat het kan meebewegen met de levensstijl en omstandigheden van bewoners?’ en ‘hoe creëer je binnen je eigen woning jouw ideale thuiswerkplek?’. Te gast zijn interieurarchitect Odette Ex (Ex Interiors) en architect Olaf Gipser (Olaf Gipser Architects). Ex vertelt hoe een goede, duurzame werkplek eruit ziet, wat een haalbaar ideaal is voor de gemiddelde thuiswerker en bespreekt thuiswerkplekken van kijkers thuis, die middels foto of video vooraf zijn ingezonden. Gipser laat zien wat Open Bouwen betekent: een methode waarbij muren en installaties niet in beton zijn gegoten, maar kunnen worden verplaatst en aangepast.

OPROEP: FOTO’S VAN JOUW THUISWERKPLEK

Voor dit programma zijn ACN & LUX op zoek naar inspirerende (en mislukte) oplossingen om van je woning een werkplek te maken! Zoek je inspiratie bij het indelen van je woning, of voel je je al lang senang in jouw zelfgebouwde huiskantoor? Dan is dé kans voor gratis, professioneel advies! Wil je meedoen? Stuur een foto, vlog, tekening of ander bewijsmateriaal van je lockdown-oplossing op naar info@architectuurcentrumnijmegen.nl (met vermelding wat je geslaagd of minder geslaagd vindt). Wie weet wordt jouw inzending besproken tijdens dit online programma! Onder de inzendingen wordt ook een prijs verloot.

Het programma ‘De Ideale Woning’ van ACN & LUX is online te zien op woensdag 3 maart om 16.00 uur (live) via het YouTube-kanaal van ACN (gratis toegang). Meer informatie over het programma vind je op de website van ACN of LUX.


deel deze activiteit

Locatie

Online
Nijmegen
Online 1
6500aa


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden