• Alles
 • (1)
  Film
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (4)
  Sport
 • (1)
  Theater
 • (4)
  Inloop-Opendag
 • (62)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop

In balans bij kanker

donderdag 27 februari 10:00 t/m 12:15 uur

Heeft u kanker en krijgt u te maken met gevoelens als onzekerheid, angst, verdriet en misschien zelfs boosheid? Of rijzen wellicht vragen bij u op die gaan over vermoeidheid, veranderingen in zelfbeeld, relaties of zingeving? Misschien weet u niet hoe het nu verder moet of heeft u het gevoel de grip op je leven kwijt te raken. Blijf niet rondlopen met deze gevoelens en vragen! Een gesprek met een coach kan u wellicht handvatten geven hoe weer energie op te doen en hoe met uw emoties om te gaan.

Coaching kan een belangrijk onderdeel zijn van de ondersteuning ten tijde van de behandeling van kanker, maar ook in de periode erna. Ook voor uw naasten. Voor mensen die 'geraakt zijn door kanker', d.w.z. zowel patiënten als hun naasten.

Coaching bij kanker. Een coach luistert naar uw verhaal en ondersteunt daar waar het kan. U krijgt handvatten aangereikt hoe met uw emoties en de situatie om te gaan, hoe stapje voor stapje zelf de regie weer in handen te krijgen en ondanks alles van kleine dingen te blijven genieten. U kunt het spreekuur zonder verwijsbrief bezoeken. Meer info en aanmelden: www.marikenhuis.nl Coaches: Cora Singh-Groeneweg: 06-02, 20-02 Ellen Geschiere: 13-02, 27-02

Over de coaches

Cora Singh-Groenweg is oncologisch verpleegkundige, mindfulness trainer, master coach en coach bij kanker. Zij is aangesloten bij het landelijk netwerk Coach Connect bij kanker (www.coachconnectbijkanker.nl) en lid van het keurmerk coach bij kanker (www.kcbk.nl). Cora:"Als coach bij kanker reis ik graag een klein stukje met u of uw naaste mee ter ondersteuning, om de balans en de grip op uw leven te hervinden".

Ellen Geschiere heeft als Natuurgeneeskundig Therapeut en Coach al veel mensen mogen begeleiden op hun pad. Veel hulpvragen die ze tegen komt gaan over het hervinden van de balans in het leven, het omgaan met emoties en de acceptatie van lastige situaties. Zij werkt met diverse methodes, NLP, NEI en Acceptance & Commitment Therapy, maar altijd afgestemd op de behoefte van iemand: "Als naaste van familieleden met de diagnose kanker heb ik gezien en ervaren hoe fijn en belangrijk mentale ondersteuning kan zijn in zo'n ingrijpende periode in het leven", aldus Ellen.


deel deze activiteit

Locatie

Marikenhuis, inloophuis voor mensen geraakt door kanker
Nijmegen
Slotemaker de Bruïneweg 163
6532ac


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden