• Alles
 • (1)
  Film
 • (3)
  Overig
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (4)
  Sport
 • (1)
  Theater
 • (2)
  Inloop-Opendag
 • (52)
  Evenement
 • (16)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop
 • (6)
  Kinderevenement

SV Orion Meidenzomer

maandag 13 juli 0:00 t/m donderdag 13 augustus 0:00 uur

Ivor Straetemans

SV Orion MeidenZomer: Samen sportief de zomer door!

`Girls just wanna have fun!`.....juist ook in coronatijd! Daarom organiseren SV Orion en de FlowSmederij de MeidenZomer. Deze hele zomer kunnen meiden uit Nijmegen en omgeving meedoen met sportieve activiteiten tijdens de Meidenweek of de Meidentraining. Ideaal als je lekker bezig wil zijn en andere meiden wil ontmoeten, want dat is niet altijd vanzelfsprekend tijdens deze coronatijd. De SV Orion MeidenZomer weet de juiste vibe te creëren! Ben je geen voetbalster? Dat maakt niet uit. De activiteiten zijn bedoeld voor alle meiden, zowel voetbalsters als niet-voetbalsters.

Meidenweek

Tijdens de Meidenweek gaan de meiden in een groep elke dag 2,5 uur aan de slag met sport- en teambuildingsactiviteiten. We gebruiken leuke voetbalspelen- en andere sporten, zoals bootcamp. Daarnaast gaan we gericht aan de slag met positief denken, het verstevigen van het zelfvertrouwen en het versterken van de veerkracht van de meiden. Daarbij staan plezier, lol en gezelligheid voorop!

Meidentraining

Wil je gewoon lekker iedere dag een uurtje sporten (voetbal, bootcamp. etc.)? Dat kan bij de Meidentraining. Ook hier staat plezier voorop! Lekker samen sporten en op een leuke manier techniek en samenwerkingsvormen leren.

Het is natuurlijk het leukst om dit samen met je leeftijdgenoten te doen. We hebben drie leeftijdsgroepen (de grenzen zijn flexibel dus geen probleem als je wat ouder of jonger bent)

Meiden onder de 13

Meiden onder de 17

Meiden Plus: voor meiden met fysieke of mentale uitdagingen die extra begeleiding of aangepast spelvormen wensen.

Koste

Kijk op de website www.meidenzomer.nl voor de actuele kosten. I.v.m. sponsoring en mogelijk ondersteuning gemeente Nijmegen kunnen we kortingen aanbieden. Daarnaast zijn er ook gratis plekken beschikbaar voor meiden

Een ander helpen of sponsoring? Pay it forward!

Alleen samen komen we krachtig uit deze coronatijd. Wil je iemand helpen die het financieel minder breed heeft en wil deelnemen aan de SV Orion MeidenZomer? Dan kun jij ook een gratis plek voor haar regelen door de kosten op je te nemen. Ook kun je als bedrijf de MeidenZomer op allerlei manieren sponsoren. Nieuwsgierig of interesse? Neem dan contact met ons op!

Volgens RIVM-richtlijnen

Tijdens de SV Orion MeidenZomer houden we rekening met de dan geldende adviezen van het RIVM, de Gemeente Nijmegen en SV Orion. SV Orion en de FlowSmederij hebben hier veel ervaring in en hebben leuke coronaproof spelvormen ontwikkeld.

Info en inschrijven

Deze zomer zijn er elke week activiteiten. Verdere info, het inschrijfformulier en het actuele schema kun je vinden op onze websites. Ga naar www.meidenzomer.nl. Met vragen kun je contact opnemen met de FlowSmederij, tel. 024-2340240.


deel deze activiteit

Locatie

Sportpark Mariënbosch - SV Orion
Nijmegen
Nijmeegsebaan 143
6525dx


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden