Gespreksgroep vereniging Ouders Overleden Kind

woensdag 16 november 2022 9:30 tot 11:30

In het najaar van 2022 gaat er in Nijmegen weer een gespreksgroep van start. Deze gespreksgroep zal plaatsvinden op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur

Op de volgende data: 16 november en 30 november, 14 december en dan in 2023 op 11 januari, 25 januari, 8 februari, 1 maart en 22 maart 2023. Locatie: De Bloesemboom, Ahornstraat 11 Nijmegen.

“Op deze 8 woensdagochtenden gaan we met elkaar in gesprek over onze geliefde overleden kinderen en over alles wat er sindsdien op ons pad komt. Samen overleggen we waar de behoefte ligt en geven we vorm aan de inhoud van de bijeenkomsten. Thema’s die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld; het afscheid, wie was je kind, je omgeving, je relatie, alle emoties, spiritualiteit, betekenisgeving, arbeidsleven, rituelen en bijzondere dagen.”

We delen door met elkaar in gesprek te gaan, maar ook door muziek, gedichten en de stilte.

De groep wordt begeleid door Joke en Lieske, beide lotgenoten. Joke’s dochter Afiya overleed in 2017 op 23-jarige leeftijd en Noa, de dochter van Lieske was 6 toen ze overleed in 2015. Joke en Lieske dragen samen zorg voor een veilige en ongedwongen sfeer, waarin ruimte is voor (h)erkenning en samen delen.

Woon je in of rond Nijmegen en heb je behoefte aan lotgenotencontact, voel je welkom!

Meer informatie en aanmelden via het formulier op de website: www.oudersoverledenkind.nl/agenda