Repaircafe Hatert
Repaircafe Hatert Foto: Wessel Zwartsenberg

Repaircafé Hatert

vrijdag 25 november 2022 13:00 t/m 16:00

Gat in je broek? Lekke fietsband? Kapot koffiezetapparaat? Weggooien? Mooi niet! Ook Hatert heeft sinds kort een Repaircafé. Iedere 4e vrijdag van de maand van 13 tot 16 uur in het Wijkcentrum Hatert. En vanaf vrijdag 25 november hebben we ook een fietsenmaker en naaister die u kunnen helpen met kleine reparaties. 

Maar natuurlijk kan je ook bij het Repaircafé terecht met een kapotte stofzuiger, haperende tablet of weigerende lamp. De vrijwilligers van het Repaircafé zoeken samen met u naar het probleem en proberen het op te lossen. Vaak met succes! Het Repaircafé is gratis. Een kleine bijdrage wordt gewaardeerd. 

Het eerstvolgende Repaircafé is op vrijdag 25 november, 13 - 16 uur in het Wijkcentrum Hatert, Couwenbergstraat 22, 6535 RZ, Nijmegen.

Locatie