Afbeelding
Foto: Esmée Mooren

Nimma Talks presenteert: ‘Je mag me alles vragen’

woensdag 30 november 2022 19:00 tot 21:30

Ben jij super nieuwsgierig? Of weet je even niet meer welke kant je op moet? Heb je behoefte aan inspiratie? Dan is het ‘Je mag me alles vragen’ event van Nimma Talks iets voor jou!

Tijdens deze avond mag je mensen met een bijzonder beroep of levensverhaal alles vragen. Hoe is het om als ex-militair op heftige uitzendingen geweest te zijn? Hoe ziet de week van een politieagent in Nijmegen eruit? Hoe is het om drag queen te zijn? Wat kan een pastoor van de kerk voor je betekenen, ook als je niet gelooft? Hoe is het om jong je vader te verliezen? Je mag alle vragen stellen die jou misschien weer verder helpen, inspireren, of je nieuwsgierigheid temmen. In kleine groepjes krijg je de kans om met 2 inspirerende mensen in gesprek te gaan. 

Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan! Er is een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar voor iedereen tot 27 jaar. 

Link aanmeldformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczOreZ3wg5SHYXkEQoY0wpdMMvHnO_RVTA9VcQkf06LflnvQ/viewform?usp=sf_link

Nimma talks ‘Je mag me alles vragen’ is ontstaan uit de podcast van Nimma talks. Deze podcast is er voor jongeren en wordt door jongeren gemaakt. Jongeren kunnen bij deze podcast hun behoefte kwijt om daadwerkelijk in gesprek te gaan, in plaats van alleen te luisteren.