Muzikaal optreden bij Basta

zaterdag 10 december 2022 15:00 t/m 17:00

NIJMEGEN - Bij ideële kringloopwinkel Basta aan de Begijnenstraat 37 in Nijmegen heeft zaterdag 10 december een muziekactiviteit plaats. Zanger, chansonnier en troubadour Jan Willem van Opstal treedt op tussen 15.00 en 17.00 uur.

Het eigen repertoire van Van Opstal bevat deels Franstalige nummers. Hij woonde dan ook een gedeelte van zijn jeugd aan de zuidkust van Bretagne. De Keltische invloed van die streek is nog steeds hoorbaar in zijn liederen en arrangementen. Vanaf eind jaren tachtig vertoeft deze liedjes-zanger al in Nijmegen waar hij dan ook al regelmatig optrad. 

In januari 1999 presenteerde hij zijn eerste solo-CD ‘Moment Suprême’ in O42. Deze CD en ook zijn latere modernere werk uit het programma ‘Ontroerend Goed’ op de CD ‘Te Koop’ zijn te beluisteren op Spotify.

Locatie

  • Basta

    Begijnenstraat 37
    Nijmegen