Avonden met vleugels: kom langs bij een of meer van onze bijeenkomsten!
Avonden met vleugels: kom langs bij een of meer van onze bijeenkomsten! Foto: Centre Connecting Humans and Nature, Radboud Universiteit

Avonden met Vleugels: waarom vogels

donderdag 15 december 2022 19:00 tot 20:45

Nestel je je graag in je favoriete stoel met een goed boek? En lijkt je het leuk om via romans stil te staan bij vogels die overal om ons heen ook nestelen? Kom dan naar één of meer bijeenkomsten van ‘Avonden met Vleugels’ waar we samen romans lezen en bespreken waarin vogels een rol spelen.

Op vier avonden bespreken we met elkaar een roman die iedereen thuis heeft gelezen. De bijeenkomsten zijn afzonderlijk van elkaar te volgen. Het is de bedoeling dat alle deelnemers voorafgaand aan de bijeenkomst het betreffende boek lezen. De voertaal bij de bijeenkomsten is Nederlands.

Voor deze derde editie lezen we Waarom Vogels van Edzard Mik. Na de inleiding delen we gezamenlijk aan de hand van een aantal discussiepunten onze ervaringen met het boek met elkaar. Susan Boonman-Berson, gespecialiseerd in mens-dier relaties, is onze gespreksleider.

Leuk voor alle Nijmeegse boekenfans van 16 jaar of ouder! We moeten elkaar in de Blue Room van Lindenberg Cultuurhuis, Ridderstraat 23 te Nijmegen. Voor meer informatie en aanmelding, stuur een mailtje naar wessel.ganzevoort@ru.nl

Avonden met Vleugels worden georganiseerd door het Centre Connecting Humans and Nature van de Radboud Universiteit