Afbeelding
Foto: Storytelling Festival Nijmegen

Storytelling Festival Nijmegen

zaterdag 17 december 2022 20:00 tot 23:00

LUX & THIEMELOODS | 15-17 December 2022.

Het is weer zover! In december vindt de tweede editie van Storytelling Festival Nijmegen plaats. Luister dit weekend naar het oudste verhaal bekend in LUX Nijmegen, of laat je meenemen in spannende en persoonlijke, oude en nieuwe verhalen in de Thiemeloods.

Gedurende drie dagen staan er vier voorstellingen en één muzikale uitvoering op het programma. Storytelling Festival Nijmegen is er voor jong & oud, voor geoefend en voor nieuw publiek. De voorstellingen gaan in op thema’s uit onze diverse en kleurrijke samenleving; denk aan herkomst en identiteit, diversiteit, je plek zoeken en je plek vinden.

PARTNERS STORYTELLING FESTIVAL NIJMEGEN: Thiemeloods Nijmegen, Storytelling Centre Amsterdam ( The Amsterdam Storytelling Festival ) Meneer Otis & Gemeente Nijmegen.

Meer info & tickets: https://meneerotis.nl/storytelling-festival-nijmegen/