Ouderen in gesprek.
Ouderen in gesprek. Foto: Netwerk 100

Bijeenkomst over Voorzorgcirkels: vitale en kwetsbare ouderen die elkaar ondersteunen.

dinsdag 6 december 2022 14:00 t/m 16:00

Op dinsdag 6 december organiseert de Klankbordgroep van Netwerk 100 een informatieve bijeenkomst voor ouderen met het thema: Voorzorgcirkels – een cirkel van vitale en kwetsbare ouderen die elkaar ondersteunen. Deze middag zullen gastsprekers vanuit het project ‘Sleutel tot langer thuis’ hun kennis en ervaring delen die zijn opgedaan bij het opstarten van de eerste Voorzorgcirkels in het Land van Cuijk. Ook gaan we aan de hand van voorbeelden met elkaar in gesprek over deze nieuwe manier van elkaar ondersteunen.

Netwerk 100 is een samenwerkingsverband van professionele organisaties in welzijn, zorg, onderzoek en onderwijs in de regio Gelderland-Zuid. Netwerk 100 werkt nauw samen met ouderen om beleid te maken of projecten te initiëren. De Klankbordgroep is een groep ouderen die drie keer per jaar bij elkaar komt en vanuit ervaring meedenkt over diverse thema’s. Aanmelden voor de gratis bijeenkomst kan via een e-mail naar netwerk100@netwerk100.nl of telefonisch via 024-366501. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 6 december van 14:00 tot 16:00 uur bij Voorzieningenhart ‘t Hert, Thijmstraat 40 in Nijmegen.

Meer informatie over Netwerk 100 of lid worden van Klankbordgroep: www.netwerk100.nl

Locatie