Kerstmarkt bij Stichting Overal
Kerstmarkt bij Stichting Overal Foto: Stichting Overal

Kerstmarkt Stichting Overal

woensdag 7 december 2022 14:00 tot 17:00

NIJMEGEN - Kringloopwinkel Stichting Overal houdt zaterdag 7 en woensdag 10 december van 14:00 tot 17:00 uur aan de Bredestraat 52, haar jaarlijkse Kerstmarkt.

Op deze dagen zal Stichting Overal je welkom heten in een gezellige kerstsfeer met een keur aan diverse kerstspullen. Kom gerust kijken en onder het genot van verse ouderwetse snert of vegetarische snert kun je ook gewoon in onze winkel rond neuzen. Koffie, thee of chocolademelk kunnen ook genuttigd worden.

Stichting Overal is er al sinds 1975. Iedereen bij Overal is vrijwilliger. De belangrijkste doelen zijn: ondersteuning van mensen met een kleine beurs, recycling en goede doelen ondersteunen, in het buitenland als ook in Nijmegen. 

Wil je meewerken aan onze doelstellingen? Of wil je gewoon gezellig in een groep mensen werken? Dan is Stichting Overal misschien iets voor jou! Voor meer informatie: tel. 024-3771744 of kijk op www.stichtingoveral.nl of op Facebook StichtingOveral.