Frontaal: Joris Luyendijk, Dilara Bilgic e.v.a.
Frontaal: Joris Luyendijk, Dilara Bilgic e.v.a. Foto: Stichting Frontaal Podium

Frontaal: Joris Luyendijk, Dilara Bilgic e.v.a.

zaterdag 14 mei 2022 19:30 t/m 21:30

Frontaal is hét literair podium van nu met maandelijks een gevarieerd programma! Iedere maand korte verhalen, spoken word en gedichten. Met op de planken Grote Gasten (bekende auteurs) en Literaire Superhelden (aanstormende schrijvers). Frontaal brengt literatuur op een frisse manier aan de man: gezellig en ongedwongen met een biertje in de hand. 

Met deze maand op het programma: Joris Luyendijk met zijn veelbesproken boek ‘De Zeven Vinkjes’, Dilara Bilgic over labels en de effecten die ze hebben op mensen, Corinne Heyrman, Willemijn Kranendonk en Nikki Verhoeven.

Locatie: De Thiemeloods
Tickets: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/frontaal-nijmegen-3 (9,-//5,- voor studenten)

Locatie

  • Thiemeloods


    Nijmegen