Concerto Primavera

zondag 15 mei 2022 15:15 t/m 17:15

Na een lange periode van niet muziek maken, is het weer zover. Het is weer tijd voor onze jaarlijkse concert: Concerto Primavera, laat Harmonie Hatert weten. Dit keer vindt het plaats in de aula van het Kandinsky College aan de Malderburchtstraat in Nijmegen op 15 mei.

Aanvang is om 15:15 uur. Het concert zal eindigen om 17:15 uur. De toegang is dit jaar gratis.

Voor de pauze doen we een korte terugblik op de afgelopen 75 jaar. Enkele succesvolle nummers van toen zullen de revue passeren. Twee oud dirigenten maken hun opwachting. Theo Jetten heeft Rhapsody from the low countries gekozen en Jan Wessing Three bites of the apple. 

Na de pauze zullen we het programma vervolgen in Disney stijl. Succesvolle Disney stukken passeren de revue zoals hoogtepunten uit de film The Lion King. Het stuk is getiteld The Lion King Soundtrack Highlights. Ook de bekendste songs uit de film Frozen zijn te horen.

Toegang is gratis

 

 


 

Locatie

  • Kandinsky College

    Maldenburchtstraat
    Nijmegen