Kunst in alle vormen markt
Kunst in alle vormen markt Foto: Renée Rokers

Kunst in alle vormen markt

zondag 15 mei 2022 12:00 t/m 18:00

Zondag 15 mei vind je in het gebouw en op de parkeerplaats van het Creatief Centrum Nijmegen Zuid ‘Kunst in alle vormen’. 

Meld je aan voor een van de workshops en maak zelf kunst, woon een demonstratie bij en zie hoe kunst ontstaat, koop kunst die onze professionals hebben gemaakt tijdens de veiling, bekijk de kunst die onze deelnemers creëerden of loop gewoon eens rond om te kijken wat het Creatief Centrum Nijmegen Zuid jou aan contacten en creativiteit  te bieden heeft. 

De workshops en demonstraties starten om 12.00 uur en de markt start om 13.00 uur en duurt tot circa 18.00. De veiling start om 15.00. Benieuwd naar de welke workshops je kunt bijwonen of welke objecten er geveild worden? Neem een kijkje op www.ccnz.nl/voorjaarsmarkt voor meer informatie of om je in te schrijven.

Locatie

  • Creatief Centrum Nijmegen Zuid


    Nijmegen