Het Goed Nijmegen viert feest

donderdag 19 mei 2022 9:00

NIJMEGEN - De Nijmeegse vestiging van kringloopwinkelketen Het Goed viert donderdag 19 mei zijn vijfde verjaardag aan de Industrieweg 54 met acties en activiteiten. Filiaalleidster Jessica Verhulsdonck nodigt iedereen uit om langs te komen op dit lustrumfeestje van Het Goed Nijmegen: “Zie het als een bedankje voor alle support en enthousiasme die we de afgelopen vijf jaar hier hebben mogen ontvangen. En een uitnodiging om op deze mooie, goede weg door te gaan.”

Wat kunnen bezoekers van Het Goed Nijmegen op donderdag 19 mei verwachten? Winactie met kans op 1 minuut gratis winkelen voor iedere klant, een kortingsbon cadeau voor iedereen die deze dag spullen komt inleveren. Verder kunnen de kinderen een cadeautje grabbelen in de jubileumton en is er een feestelijk drankje en gebakje naar keuze voor 5 euro. Die donderdag start de 5 weken durende stempelspaaractie ‘Spaar Het Goed’: bij elke besteding van 10 euro krijg je 1 stempel, 1 volle stempelkaart is 10 euro korting waard.

Het Goed Nijmegen startte al in 1999 maar maakte in 2017 de overstap naar de Industrieweg. Verhulsdonck: “De verhuizing naar deze locatie heeft ons alleen maar goede dingen opgeleverd. We zaten eerst in het centrum. Daar waren we veel minder makkelijk toegankelijk. Vanaf het begin dat we op onze huidige locatie zaten, wisten klanten en gunners (mensen die spullen brengen) ons veel beter te vinden. Mensen in Nijmegen hebben ons hier pas echt leren kennen als een heel goede kringloopwinkel waar het fijn is om te winkelen. En daar hopen we hier nog heel lang mee door te gaan.”

Over Het Goed

Het Goed is een sociale onderneming met 30 eigentijdse kringloopwarenhuizen en 5 textielsorteercentra door heel Nederland. Vanuit de missie ‘werk maken door hergebruik’ zet Het Goed zich samen met gemeenten en andere partners in voor een inclusieve en circulaire samenleving. Dagelijks biedt Het Goed aan honderden mensen passend werk. In totaal heeft Het Goed (voor en achter de schermen) ruim 1.300 medewerkers. 

Het Goed Nijmegen is gevestigd aan Industrieweg 54 en bereikbaar via tel (024) 645 6904.

www.hetgoed.nl

Locatie

  • Het Goed

    Industrieweg 54
    Nijmegen