Kliederkerk voor kinderen en volwassenen
Kliederkerk voor kinderen en volwassenen Foto: PKN.nl

Kliederkerk voor kinderen en volwassenen

zondag 22 mei 2022 14:30 t/m 17:00

Gezellig met je (klein)kinderen een leuke middag beleven, spelenderwijs bezig zijn met een Bijbelverhaal, samen vieren en samen eten. Dat is Kliederkerk. De 4-plek organiseert deze middag op zondag 22 mei van 14.30 tot 17.00 uur in De Open Hof, Pastoor van Laakstraat 40 te Lent.

De Kliederkerk begint met een uur knutselen en spelen. Daarna een korte viering en tot slot eten we iets lekkers we met elkaar.

Kliederkerk is voor kinderen van 0 tot 10 jaar en hun ouders, grootouders, oppas en andere mensen die het leuk vinden. Iedereen is welkom! Het maakt niet uit of en wat je gelooft en ook niet of je wel eens naar een kerkdienst gaat.

Meer informatie op www.4-plek.nl.

Locatie

  • De Open Hof

    Pastoor van Laakstraat 40
    0,Lent