Afbeelding
Foto:

Lente concert Nijmeegs Mannenkoor

zondag 22 mei 2022 14:30

NIJMEGEN - Het Nijmeegs Mannenkoor houdt zondag 22 mei in de Molenstraatkerk aan de Molenstraat 37 in Nijmegen haar Lente concert. Aanvang 14.30 uur (toegang vanaf 14.00 uur). Toegangsbewijs15,00 euro, te bestellen via pm-kznm@live.nl . Vrije zitplaatsen. Met medewerking van sopraan Fenna Ograjensek.

 Fenna woonde vier jaar in Amerika waar ze onder andere was verbonden aan de Florida Grand Opera in Miami. Ze is een veelgevraagde en veelzijdige zangeres. Ze voelt zich als een vis in het water in opera- en concertrepertoire, maar zet ook graag haar tanden in kamermuziek en nieuwe composities van hedendaagse componisten. Fenna staat bekend om haar warme stemgeluid, muzikaliteit en connectie met haar publiek.

Koninklijke Zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor staat sinds 2006 onder leiding van Dion Ritten (Kerkrade) en is verantwoordelijk voor het totale concert. Achter de vleugel neemt een andere professional plaats: VĂ©ron Joustra.

Locatie

  • Molenkerkstraat

    Molenstraat 37
    Nijmegen