Barokmuziek van Teun & Teun in de Stevenskerk
Barokmuziek van Teun & Teun in de Stevenskerk Foto: Felipe Pigi

Barokmuziek van Teun & Teun

dinsdag 16 augustus 2022 20:30 t/m 21:45

Het duo Teun & Teun laat de liefde voor barokmuziek horen in een intiem concert in het koor van de Stevenskerk. Klavecinist Teun Braken en fluitist Teun Wisse laten een selectie oude muziekcomposities horen. Braken bespeelt in dit geval het historische koororgel dat vanwege de middentoonstemming bijzonder geschikt is voor oude muziek.

Orgel en fluit klinken solo en in duetten, met onder meer composities van Byrd, Van Eyck, de Selma y Salaverde, Fontana en Van den Kerckhoven. Teun&Teun vormen sinds het begin van hun studietijd een duo: ze zijn goede vrienden en delen hun liefde voor barokmuziek. Centraal in hun benadering staat het retorische karakter van de barokmuziek en de muzikale en maatschappelijke context. 

De kaartverkoop voor dit concert is online via:

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/teun-braken-en-teun-wisse 

Locatie

  • Stevenskerk


    Nijmegen