Gezocht: hotspots in de Nijmeegse binnenstad
Gezocht: hotspots in de Nijmeegse binnenstad Foto:

Gezocht: hotspots in de Nijmeegse binnenstad

dinsdag 13 september 2022 19:00 t/m 21:30

Kom vanavond naar de hittestress bijeenkomst in De Bastei! We onderzoeken samen de ‘hotspots’ in de Nijmeegse binnenstad. Margot Ribberink, weervrouw en klimaatambassadeur, is gastvrouw van deze avond. Deelname aan deze activiteit van Hartje Nijmegen en Operatie Steenbreek Nijmegen is gratis, maar meld je wel even aan.

Als je mee wil denken en praten, vragen we je om vooraf foto’s te sturen van plekken waar hitte een probleem is en aangepakt zou kunnen worden. Stuur deze foto’s naar netwerk.steenbreek@debastei.nl.

De hittestress bijeenkomst in De Bastei is voor alle Nijmegenaren, net als de stadssafari eerder deze maand op 4 september. Bewoners van de binnenstad kunnen zich nog aanmelden voor de tweede geveltuintjes doedag op 24 september.

Info en aanmelden: www.debastei.nl/actieplanbinnenstad

Locatie

  • De Bastei


    Nijmegen