Kennis maken met Waalstappers
Kennis maken met Waalstappers Foto:

Kennis maken met Waalstappers

zaterdag 24 september 2022 15:00 t/m 16:30

Zin om nieuwe mensen te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen? Dat kan bij Waalstappers! Op zaterdag 24 september om 15.00 uur is er een kennismakingsbijeenkomst in Voorzieningenhart ‘t Hert.

Tijdens de kennismakingsbijeenkomst krijg je informatie over Waalstappers, kun je vragen stellen en andere deelnemers ontmoeten. Geïnteresseerd? Aanmelden kan eenvoudig met een mailtje naar activiteiten@waalstappers.nl. 

Waalstappers is er voor mensen van alle leeftijden uit de regio Nijmegen-Arnhem. Op onze website staan activiteiten waar je je voor kunt opgeven, maar zelf iets organiseren kan ook. Graag zelfs!

Er gebeurt van alles: lunches, concerten, borrels, filmavonden, wandelingen, fietstochten en meer. Iedereen mag een half jaar gratis meedoen. Daarna kost een abonnement slechts 24 euro per jaar. Voor mensen met een laag inkomen kan dit betaald worden vanuit de Meedoenregeling van de Gemeente Nijmegen. 

Sluit je aan bij de Waalstappers en ervaar hoe leuk en inspirerend het is om nieuwe mensen te ontmoeten en samen iets te ondernemen.

Meer informatie?

www.waalstappers.nl