Simone Ula - Vasim Circus Space
Simone Ula - Vasim Circus Space Foto: Vasim Circus Space

Gratis circusworkshops

zondag 25 september 2022 11:00 tot 17:00

Heb je altijd al een keer circus willen proberen? Of ben je nieuwsgierig naar de Vasim Circus Space? Op zondag 25 september opent de Vasim Circus Space van 11 - 17 uur haar deuren tijdens de open dag. Neem een kijkje en sluit aan bij een van de gratis circusworkshops. Maak kennis met acrobatiek, hula hoop, aerial silks en movement, ontmoet de circus community van Nijmegen, of kom even een drankje drinken en kijken. Je hoeft geen ervaring te hebben, iedereen is welkom!

Circusworkshops

13:00 Acrobatiek workshop met Paulina Bizzotto Molina en Karel Salet

14:00 Hoepel workshop met Simona Ula

15:00 Movement Workshop door SamSjuul

De workshops zijn bedoeld voor mensen van 16 jaar en ouder en gratis toegankelijk. Je hoeft je niet aan te melden.

Op dezelfde dag vindt de NYMA Makersmarkt plaats. Ook daar kun je de Vasim Circus Space vinden met workshops en demonstraties. Kinderen en hun ouders kunnen hier via circusschool Fabriek Fysiek en jeugdcircus Waaghals jongleren, op een eenwieler fietsen, koorddansen en nog veel meer. De markt is van 11-17 uur op het NYMA terrein, toegang is gratis.

De Vasim Circus Space is dé ruimte voor circus in Nijmegen, met wekelijkse lessen, workshops en open trainingsavonden. Op dit moment wordt de Vasim verbouwd en bevindt de Circus Space zich in een tijdelijke ruimte. In april 2023 wordt de nieuwe Circus Space geopend, een gloednieuwe ruimte die dé locatie voor circus in Oost-Nederland wordt.

vasimcircusspace.nl