Afbeelding
Foto:

NYMA makersmarkt

zondag 25 september 2022 11:00 t/m 17:00

NYMA makersmarkt op zondag 25 september bij NYMA makersplaats

Op zondag 25 september is het van 11:00 tot 17:00 weer NYMA makersmarkt op het NYMA terrein. Tijdens dit gratis evenement tonen en verkopen smaakmakers, vakvrouwen, ambachtsmannen en kunstenaars uit regio Nijmegen hun handgemaakte werk. Ambacht en design is hier al wat de klok slaat. Van keramiek tot fotografie, houtbewerking tot mode & accessoires. Van interieur tot grafisch ontwerp en food.

De NYMA makersmarkt vindt deze vierde editie plaats bij NYMA makersplaats binnen. Dit bijzondere gebouw aan de Winselingseweg is nog volop in ontwikkeling maar tegen die tijd wind- en waterdicht en nagenoeg leeg. Een mooi industrieel decor om toffe makers te etaleren! Weer of geen weer dus, op zondag 25 september gaat NYMA makersmarkt los. Met werk van ruim 50 inspirerende makers die behalve hun producten ook hun ambacht demonstreren. Er is een gezellig binnen terras met eten en drinken van lokale lekkerbekken én er is allerlei leuks te zien en doen voor kinderen. Kom kijken, kopen, proeven en zelf maken! 

Meer informatie vind je op www.nymamakersmarkt.nl. Blijf op de hoogte via Facebook en Instagram.