Bach & Zn
Bach & Zn Foto: Jay Achterberg

Bach & Zn

vrijdag 30 september 2022 20:00 tot 22:00

Op vrijdag 30 september geven Raymond Honing ( traverso) en Ursula Dütschler ( klavecimbel) een concert met hun nieuw programma Bach & Zn in de Petruskerk, Schependomlaan 85 in Nijmegen. 

Na hun zeer succesvolle en bejubelde CD opname van Beethoven sonates heeft het duo zich een nieuw doel gesteld: de fluitsonates van Bach. Maar zoals altijd plaatsen Honing en Dütschler hun programma in een bredere context en spelen ze, naast twee grote meesterwerken van Johann Sebastian Bach, ook werk van maar liefst drie zonen die indertijd  als componist minstens zo succesvol waren als hun vader. De stilistische generatiekloof tussen de hoog barokke Johann Sebastian en zijn zonen, die meer tot de, toen moderner geachte, Sturm und Drang stijl behoorde, zal door de musici mondeling worden toegelicht.

Aanvang van het concert is 20.00 en kaarten kunt u bestellen via www.raymondhoning.com