Duo Honing/Dütschler
Duo Honing/Dütschler Foto: Jay Achterberg

Bach & Zn - concert op traverso en klavecimbel

vrijdag 30 september 2022 20:00

Bach & Zn - met Raymond Honing, traverso en Ursula Dütschler, klavecimbel

Na onze zeer succesvolle CD-opname van Beethoven sonates hebben wij ons als duo een nieuw doel gesteld: het spelen van de fluitsonates van Bach. Maar zoals altijd willen wij onze programma’s in een bredere context zetten. Naast twee grote sonates van Johann Sebastian Bach spelen wij in dit programma ook sonates van drie zonen die indertijd minstens zo succesvol waren als hun vader. Wij zullen de stilistische generatiekloof tussen de hoog barokke Johann Sebastian en zijn zonen, die meer tot de toen moderner geachte Sturm und Drang stijl behoorden, mondeling toelichten. Het belooft een contrastrijk programma te worden!