Leukste rommelmarkt van Nijmegen
Leukste rommelmarkt van Nijmegen Foto: Margot Schmitz

Rommelmarkt

zondag 4 september 2022 11:30 t/m 15:30

Op zondag 4 september houdt Harmonie Tarcisius haar 48ste rommelmarkt. Dit jaar weer op het binnenplein van Aqua Viva, Heyendaalseweg 290 in Nijmegen van 11.30 tot 15.30 uur. 

 

De rommelmarkt is een jaarlijkse traditie en favoriet bij de fanatieke rommelmarktbezoeker. Dankzij onze ‘strenge’ selectie vindt u hier de mooiste spullen. Van curiosa tot konijnenhok, van kleding tot keukengerei. Op zaterdag 3 september kunt u spullen afleveren op het terrein van de rommelmarkt – Heyendaalseweg 290 in Nijmegen. De opbrengst van de rommelmarkt is voor Harmonie Tarcisius heel belangrijk. Daarvan kunnen we bijvoorbeeld nieuwe instrumenten kopen. Voor meer informatie over onze bloeiende vereniging, zie www.harmonietarcisius.nl of www.facebook.com/harmonietarcisius.

 

Kom snuffelen op zondag 4 september. U bent van harte welkom!

Let op: de entree is € 2,- (contant)

 

Locatie

  • Aqua Viva

    Heyendaalseweg 290
    Nijmegen