Stadssafari: op zoek naar groene parels in de binnenstad
Stadssafari: op zoek naar groene parels in de binnenstad Foto: David van Haren

Stadssafari: op zoek naar groene parels in de binnenstad

zondag 4 september 2022 15:00 t/m 16:30

Wist jij dat de binnenstad allerlei verborgen groene pareltjes heeft? Ontdek ze tijdens de stadssafari samen met een gids van De Bastei. Deelname is gratis, maar meld je wel even aan. Deze groene activiteit is een initiatief van Hartje Nijmegen in samenwerking met Operatie Steenbreek Nijmegen.

Ook al woon je al jaren in Nijmegen, er valt nog genoeg te ontdekken in de binnenstad! Ga op zondag 4 september samen met een gids van De Bastei op zoek naar planten en beestjes op de meest onverwachte plekken. Door anders te kijken, ontdek je overal natuur. Ook in de versteende binnenstad. De stadssafari gaat om 15.00 uur van start bij het ingangsportaal van de Stevenskerk en duurt ongeveer anderhalf uur.

De stadssafari is voor alle Nijmegenaren, net als de hittestress bijeenkomst op 13 september in De Bastei. Bewoners van de binnenstad kunnen zich aanmelden voor de tweede geveltuintjes doedag op 24 september.

Info en aanmelden: www.debastei.nl/actieplanbinnenstad

Locatie

  • Stevenskerk


    Nijmegen