Theatervoorstelling ‘Kolere’
Theatervoorstelling ‘Kolere’ Foto: Theatergroep Freeze

Theatervoorstelling ‘Kolere’

zondag 4 september 2022 16:00 t/m 18:00

Theatergroep Freeze presenteert haar gloednieuwe theatervoorstelling ‘Kolere’ in het Van ’t Lindenhoutmuseum! Deze voorstelling is gemaakt in coproductie met het museum. De voorstelling is zondag 4 september twee keer per dag te zien.

Marianne van elf woont tijdelijk in een vakantiekolonie en voelt zich alleen. Iedere ochtend schrijft ze een brief aan haar broertjes en zusjes. Niemand mag dat zien. In de vakantiekolonie is schrijven namelijk voor de vrijdag. In aangrijpende fragmenten zijn we getuige van Mariannes waagstuk. Het verhaal van een onstuimig kind dat zich door niemand laat tegenhouden.

Vraaggesprek

Aansluitend op de voorstelling is er een vraaggesprek met Anja van den Bosch, voorheen werkzaam in vakantiekolonie Krabbebossen. Zij neemt ons mee in de wereld van zo’n kolonie voor ‘bleekneusjes’. Ook het publiek kan vragen aan haar stellen. Esther Bánki, directeur van ’t Van Lindenhoutmuseum, nodigt iedereen na het vraaggesprek uit de collectie van het museum te bekijken.

Spelers:

Kitty Draaisma

Jan van der Eerden

Sabine van Heertum

Karien Pittie

Rini van Roosmalen

Anja van Rossum

Wilma Vos

Regie: Wilbert van den Heuvel

Praktische informatie

Data en tijden: zondag 4 september 2022 om 16.00 en 19.00 uur.

Tickets: 10 euro (contant), inclusief voorstelling, vraaggesprek, museumbezoek, koffie en thee.

Kaartje kopen? Stuur een e-mail naar ajvanrossum1954@gmail.com.

Locatie: Van ’t Lindenhoutmuseum. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Locatie

  • Van 't Lindenhoutmuseum


    Nijmegen