Afbeelding
Foto: LangeHezel46

Bitumenschilderingen van Bart Drost

zaterdag 14 januari 2023 13:00 t/m zondag 5 februari 17:00

Beeldend kunstenaar Bart Drost heeft LangeHezel46 omgetoverd in een levensgrote kijkdoos met kleurrijke ‘gasten’. Zijn acrylschilderingen op bitumenpapier hangen fris en vrolijk in de ruimte. Oud werk, maar sprankelend jong voor eenieder. Vanaf de straat kun je op zoek naar de doorkijkjes. Als je de ‘gasten’ van dichtbij wilt bewonderen dan ben je ook binnen van harte welkom van 14 januari t/m 5 februari as.  

Drost studeerde in 1983 af aan de Gerrit Rietveld academie in Amsterdam. In de expositie ‘van oud en nieuw en jong en oud’ toont hij zowel grote als kleinere werken die lange tijd niet tentoongesteld werden. “Mijn kunst verkeert graag onder de mensen”, aldus Bart Drost.   

LangeHezel46 - Ruimte voor Kunst - is gevestigd aan Lange Hezelstraat 46 in Nijmegen. Voor deze expositie geopend van 14 januari t/m 5 februari 2023 op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00u. Voor meer informatie en actuele agenda zie www.langehezel46.nl

Locatie