Start kidsrun 2022
Start kidsrun 2022 Foto: Helmut Brockmeyer

Staddijkloop

zondag 1 oktober 2023 10:00

NIJMEGEN - Hardlopend door stadspark De Staddijk in Nijmegen je krachten meten. Dat kan zondag 1 oktober tijdens de Staddijkloop. De start en finish zijn bij trainingscentrum MICHI aan Staddijk Zuid 41 in Nijmegen. Omkleedruimte aanwezig. 

Voor kilometervreters die zich willen uitputten met een recordtijd en/of de benen willen testen in aanloop naar de Zevenheuvelenloop. Maar ook de zondagslopers die ‘alleen’ voor hun ontspanning deze wedstrijd opzoeken, worden met open armen ontvangen. 

Al meer dan 30 jaar organiseert de Nijmeegse Roadrunnersclub MIEP het loperstreffen. Ook tijdens deze editie wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming. De 10-kilometerlopers starten om 10.30 uur en de 5-kilometerlopers om 10.40 uur. Er zijn voor de nummers 1, 2 en 3 van elke categorie bij de 5 en 10 km prijzen te winnen. 

Verder is er een jeugdloop met een parcours van ongeveer 1 kilometer. Deze loop start om 10.00 uur.  Aanmelden hiervoor kan alleen via voorinschrijving. Voor elk kind wacht er bij de finish een beloning. 

Kosten deelname bij voorinschrijving: kidsrun 3,00 euro, 5 en 10 km 8,00 euro. Voorinschrijven kan tot 30 september 12.00 uur via www.mieproadrunners.nl.

 LET OP! bij Michi kunnen consumpties alleen met een pinpas betaald worden.

Locatie