Afbeelding
Foto: obgz

OV inloopspreekuur in bibliotheek Zwanenveld

dinsdag 21 februari 2023 11:00 t/m 12:30

Heeft u vragen over reizen met het openbaar vervoer? Kom dan naar het OV inloopspreekuur in bibliotheek Zwanenveld. Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar met hulp van ervaringsdeskundigen blijkt het makkelijker dan gedacht. Ervaren OV-ambassadeurs geven u tijdens het OV-inloopspreekuur uitleg, advies en tips over het reizen met trein of bus. 

U krijgt advies en hulp bij bijvoorbeeld: OV-chipkaart, de aanschaf, het opladen en hoe de OV-chipkaart werkt; Het overstappen en in- en uitchecken bij verschillende vervoerders; Verschillende tarieven, welk abonnement past bij u; Het plannen van een reis met bus en/of trein; De buurtbus en andere vervoersmogelijkheden in uw regio.

Het OV inloopspreekuur vindt iedere derde dinsdag van de maand plaats in bibliotheek Zwanenveld van 11 tot 12.30 uur. Tijdens een inloopspreekuur kunt u vrij inlopen om uw persoonlijke vragen te stellen. U bent van harte welkom, ook voor een kopje koffie of het lezen van de krant. 

Locatie