Afbeelding
Foto: Menno Bemelmans

CD Presentatie ‘Vrienden Door Dik En Dun’

zondag 5 februari 2023 15:00 t/m 16:00

Dik en Pier zijn de allerbeste vrienden. Ze wonen in dezelfde straat en zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen. Dik en Pier spelen, lachen, stoeien, kletsen en maken elke dag muziek. Want van muziek worden ze blij. 

Overal waar Dik en Pier spelen, zingt iedereen mee en binnen de kortste keren staat de hele boel op z’n kop. Helaas is er altijd weer die éne boze buurman die klaagt en roept dat het stil moet zijn, bah!

Humoristisch, ontroerend en muzikaal

Vrienden door dik en dun is een interactief liedjesprogramma, vertolkt door twee muzikale boezemvrienden. Soms is er ruzie en is sorry zeggen best moeilijk, maar muziek brengt hen altijd weer bij elkaar. 

Dik en Pier hebben zich laten inspireren door het muzikale repertoire van Tom Waits en tekstueel door de prachtige gedichtenbundels van Theo Olthuis, bekend van o.m. Sesamstraat en Klokhuis.

Locatie