Afbeelding
Foto: Damaris Matthijsen

Workshop ‘Vrij, gelijk en samenleven’

donderdag 9 februari 2023 10:00 tot 16:30

Hoe kun je in jouw leven en in jouw werk vanuit vertrouwen en gelijkwaardigheid samenleven en samenwerken? Damaris Matthijsen schreef er een boek over: “Vrij, Gelijk, Samenleven - Wegwijzer naar een mens- en Aardewaardige samenleving”. Speciaal voor ondernemende mensen geeft ze een workshop, waarbij ze de visie direct in de praktijk zichtbaar en ervaarbaar maakt.

Damaris Matthijsen begeleidde reeds honderden tuinders, initiatiefnemers, energiecoöperaties, ondernemers, boeren, ondernemende mensen op vernieuwende wijze met het omvormen van maatschappelijke knelpunten naar constructieve samenwerkingen.

In haar boek reikt Damaris alle handvatten aan voor iedereen die verlangt naar een haalbaar – en hoopvol perspectief en daar ook concreet een bijdrage aan wil leveren.

Om de potentie van het Vrij, Gelijk, Samenleven direct beleefbaar te maken, geeft Damaris in elke provincie een workshop. Tijdens deze workshop wordt ook ruimte geboden om één casus in het licht van “Vrij, Gelijk, Samenleven” een nieuw perspectief te geven. Dit kan bijv. een lokaal sociale uitdaging zijn...

Waar: Nijmegen, Grootstal
Wanneer: do. 9.2.23
Van 10.00 - 16.30
Kosten: euro 90 excl btw
Aanmelden via de site:
economytransformers.nl