Wedstrijd turnen heren
Wedstrijd turnen heren Foto: KNGU

Turntoppers in actie in Jan Massinkhal

zaterdag 18 maart 2023 8:30 tot 20:00

NIJMEGEN - De Hazenkamp Gymsports houdt in het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 maart (in samenwerking met de KNGU - turnbond) een landelijke turnwedstrijd in de Jan Massinkhal aan de Nieuwe Dukenburgseweg in Nijmegen. In actie komen sporters van de 1e en 2de divisie. Deze sporters strijden voor een plekje in de (halve) finale. De wedstrijden zijn van 08.30 tot 20.00 uur. 

Sinds de komst van het moderne Sport Complex SportQube is de afdeling turnen heren in Nijmegen verviervoudig. In aanloop naar dit toernooi zijn turnclinics gegeven op basisscholen. De deelnemers aan deze clinics zijn uitgenodigd om gratis te komen kijken. Het toernooi is verder voor iedereen toegankelijk en kinderen kunnen in bewegen komen op het beweegplein. Entree t/m 12 jaar 3,50 euro, vanaf 13 jaar 6,00 euro.