Spelers van Buiten Bereik tijdens het NSK 2022
Spelers van Buiten Bereik tijdens het NSK 2022 Foto: Joey Haas

Improvisatievoorstelling Buiten Bereik vs Foeloekoe

vrijdag 14 april 2023 20:30 tot 22:30

Een avondje genieten van hilarische scènes waarin jouw suggestie op het podium wordt verwerkt. Dit kan op vrijdag 14 april vanaf 20.30 in theaterzaal C van de Radboud Universiteit, als theatersportvereniging Buiten Bereik het opneemt tegen theatersportgezelschap Foeloekoe uit Wageningen. Dit team staat bekend om hun energie en muzikaliteit en won onlangs nog het Arnhems Theatersporttoernooi. Dit belooft dus een enerverend Gelders onderonsje te worden waarin beide teams zich van hun beste kant willen laten zien.

Tijdens de voorstelling zullen twee teams van vier spelers verschillende korte scènes spelen aan de hand van bestaande spelvormen. Hierbij staat niks van tevoren vast en wordt alles op dat moment geïmproviseerd. Voor elke scène wordt een suggestie uit het publiek gevraagd waar de scène op wordt gebaseerd. Dit zorgt voor een afwisselende voorstelling waarbij je op het puntje van je stoel zit!

Kaartjes kosten €7,50 en €5 voor studenten. Deze kunnen gereserveerd worden via de website van Buiten Bereik: https://www.buitenbereik.nl/?event=improvisatievoorstelling-buiten-bereik-10