Afbeelding
Foto: Pepeyn Langedijk

Leren luisteren naar je intuïtie

zondag 2 april 2023 13:00 tot 16:00

Bij Intuïtief Traject kun je terecht voor het praktisch leren gebruiken van je intuïtie, bewustwording en het ontwikkelen van je zelf. Zondag 2 april is er van 13:00 - 16:00 uur een open dag met gratis proeflessen. Vanaf 17 april starten er nieuwe basiscursussen intuïtieve ontwikkeling van 11 lessen. Meer info op www.intuitieftraject.nl

Intuïtieve Ontwikkeling is als een reis met jezelf waarin je hoofd en hart samen brengt. De lessen maken bewust wat voor jou NU echt belangrijk is. Wat jij wilt in jouw leven en wat je hiervoor nodig hebt. Je leert hoe je naar jezelf kunt ‘luisteren en kijken’, om jezelf te focussen op je eigen essentie, het oude los te laten en los te komen van vastzittende overtuigingen en overlevingsstrategieën.

De basiscursus intuïtieve vaardigheden is het 1e deel van een basisjaar waarin je jouw intuïtie praktisch gaat gebruiken als een innerlijk kompas. Je leert om vanuit een heldere communicatie met jezelf te vertrouwen op je eigen weten en antwoorden. Om je gevoel te volgen en beslissingen te maken die voor jou kloppen.

De lessen zijn ervaringsgericht en maken je bewust van jouw energie, wie je bent, wat je echt wilt en wat je hierin tegen komt. De oefeningen en technieken zijn dagelijks te gebruiken in je leven, relaties en werk. Je krijgt praktische handvatten om vragen, problemen en uitdagingen aan te pakken. In de lessen maken we gebruik van aandacht training, meditatie, visualisatie, energie- en lichaamswerk.