Clean Pete’s Klassieke Revue

zaterdag 27 mei 2023 20:30

NIJMEGEN - Popduo Clean Pete komt dit voorjaar met een nieuw concept: Clean Pete’s Klassieke Revue. De tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven hebben een groot hart voor klassieke muziek, en willen deze liefde graag delen met een zo groot mogelijk publiek. Maar dan wel op hun geheel eigen wijze. De première vindt plaats in De Vereeniging in Nijmegen op zaterdag 27 mei om 20.30 uur. 

Artiesten uit verschillende (muzikale) genres verzamelen zich op het podium voor een bijzondere concertervaring. In deze gloednieuwe Klassieke Revue gooit Clean Pete het op een akkoordje met de duivel. “Duistere krachten worden gevierd met bekende en onbekende stukken uit de klassieke muziek. Een keur aan gasten uit de klassieke muziek én de popmuziek staat paraat om krassen op de ziel achter te laten. In het ijle maanlicht van de nacht zullen de echo’s van Bach, Schubert en Shostakovich klinken. Wees klaar voor giftige liefdes, macabere dansen en kreupele duivels. Moge de halve canon van de klassieke muziek zich omdraaien in het graf”, aldus het management.

Kaarten via www.sedv.nl

Locatie