Kennismakingsborrel Waalstappers

zondag 28 mei 2023 15:00

NIJMEGEN - Zin om nieuwe mensen te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen? Dat kan bij Waalstappers! Zondag 28 mei is er vanaf 15.00 uur een kennismakingsborrel bij Mi Barrio aan de Fransestraat in Nijmegen. 

Tijdens deze borrel kun je kennismaken en andere Waalstappers ontmoeten. Ge├»nteresseerd? Aanmelden kan door je te registreren als abonnee op www.waalstappers.nl en je vervolgens aan te melden voor de borrel. Iedereen mag een half jaar gratis meedoen. Daarna kost een abonnement 28 euro per jaar. Voor mensen met een laag inkomen kan dit betaald worden vanuit de Meedoenregeling van de Gemeente Nijmegen. 

Waalstappers is er voor mensen van alle leeftijden uit de regio Nijmegen-Arnhem. Op de website staan activiteiten waarvoor je je kunt opgeven, maar zelf iets organiseren kan ook. Er gebeurt van alles: lunches, concerten, borrels, filmavonden, wandelingen, fietstochten en meer. 

Locatie