Sven Ratzke - Venus & Mars
Sven Ratzke - Venus & Mars Foto: Hanneke Wetzer

Sven Ratzke

maandag 29 mei 2023 20:00 t/m 22:00

Internationale sensatie en entertainer pur sang Sven Ratzke duikt met zijn nieuwe voorstelling Venus & Mars in de catalogus van de mooiste muziek van de afgelopen eeuw. Na de succesvolle reprise van Where Are We Now en de veelgeprezen tour met Holland Baroque, speelt Nijmegenaar Ratzke dit voorjaar zijn nieuwste voorstelling in diverse theaters in Nederland en daarbuiten.

 Venus & Mars   

Muziek over het grote verlangen, waar iedereen een herinnering aan heeft, verschijnt in Venus & Mars in compleet nieuw licht. Samen met zijn band vol virtuozen serveert Ratzke het publiek een buitengewoon muzikale avond, vol entertainment en internationale klasse. Met nummers van onder anderen Jacques Brel, Nick Cave, Nina Simone, Eurythmics, Leonard Cohen, Nina Hagen en uiteraard een vleugje David Bowie. 

Venus & Mars is tot stand gekomen in Nijmegen en zal nog over de hele wereld te zien zijn; onder anderen in Berlijn, Hamburg, München, Zürich, London, Sydney, Melbourne, New York en Auckland. De Nederlandse tournee sluit af in Nijmegen, op maandag 29 mei .

Tekst en zang: Sven Ratzke Muziek: Florian Friedrich, Jetse de Jong, Haye Jellema