Afbeelding
Foto:

Open ateliers Lent

zaterdag 10 juni 2023 12:00 tot 17:00

LENT - Een zevental kunstenaars opent zaterdag 10 en zondag 11 juni tussen 12.00 en 17.00 uur de deuren van hun atelier aan en rondom de Vrouwe Udasingel in Lent (Nijmegen-Noord): UDA OPEN.  

Het ‘oudste’ gedeelte van de Vrouwe Udasingel werd aan het eind van de vorige eeuw bebouwd met woon/werkpanden waarvan een aanmerkelijk deel nog steeds als zodanig in gebruik is. Relatief veel bewoners hebben een beroepsmatige en/of speciale relatie met kunst en zo zijn er verschillende ateliers in en rond deze straat te vinden. Vanuit deze gemeenschappelijkheid zoekt men elkaar regelmatig op en vanuit deze ontmoetingen ontstaan er steeds weer nieuwe initiatieven. 

Dit jaar staan de atelierdeuren open van Hans de Leeuw, Andro de Jong, Dies Janssen, Maria Diduch, Els Crum, Karin Buchholtz en Karen Brouwer.