Werkgroepleden buurtfeest Altrade.
Werkgroepleden buurtfeest Altrade. Foto:

Buurtfeest voor wijk Altrade

zondag 11 juni 2023 15:00 tot 21:00

NIJMEGEN - Leden van Buurtvereniging Altrade verzorgen zondag 11 juni hét buurtfeest voor alle bewoners van de wijk Altrade. Voor jong en oud zijn er van 15.00 tot 21.00 uur activiteiten binnen en rondom het Judogebouw aan de Fagelstraat in Nijmegen. Entree gratis.

Zowel binnen als buiten het judogebouw is er 11 juni van alles te doen en te zien. Dit alles in het kader van elkaar op een ontspannen manier ontmoeten en op een leuke manier aandacht hebben voor elkaar. Buurtbewoner Marlot verzorgt een les Bodyfit. Daarnaast is er een demonstratie worstelen en zelfverdediging.

Buiten zijn er activiteiten zoals een workshop Petanque (jeu de boules), er is een springkussen voor de kinderen en je kunt komen basketballen en sjoelen. Foodtruck Foodtreffelijk verzorgt voor een kleine prijs een maaltje. 

Entree en deelname aan de workshops zijn gratis. De organisatie zorgt voor gratis koffie, thee en iets lekkers. Voor andere consumpties zoals frisdrank, bier en wijn en de maaltijd betaal je een kleine prijs.

De wijk Altrade loopt van de Groesbeekseweg tot aan de Berg en Dalseweg. In het zuiden loopt de buurt tot ongeveer de Van Santstraat en eetcafé Grut aan de Berg en Dalseweg.

Buurtbewoner Shelly heeft een fotowedstrijd bedacht waaraan jong en oud kan meedoen. Maak een foto van jouw ’pareltje van de wijk’ en stuur de foto vóór 8 juni in naar M.l.fliers@gmail.com ovv Fotowedstrijd. Zet in de mail jouw naam en leeftijd.

Meer informatie over het programma op www.altrade.nl