Loek Schrievers en Margôt Schenk
Loek Schrievers en Margôt Schenk Foto: Loek Schrievers

Huiskamer Sessie in De Kleine Wiel

zondag 11 juni 2023 14:30

LENT - Voor de Huiskamer Sessies in De Kleine Wiel worden steeds twee bijzondere acts uitgenodigd. Op zondag 11 juni staan Loek Schrievers en Margôt Schenk en Het 3 Oever Orkest op het programma.

In coronatijd gingen Loek en Margôt op zoek naar goede liedjes uit het verleden die ze een groot aantal zondagen één voor één uitbrachten op YouTube. Zo ontstond een mooie verzameling muziek die ze nu onder de titel Memory Lane ook voor publiek spelen.

Het 3 Oever Orkest is in 2018 opgericht om op het 3 Oever Festival jaarlijks bijzondere gasten te begeleiden. Bij de Huiskamer Sessies speelt het 3 Oever Orkest in sextet samenstelling muziek van onder meer Nina Rota, Frank Zappa, Ornette Coleman en Sonny Rollins.

De Huiskamer Sessies beginnen om 14.30 uur in De Kleine Wiel aan de Karl Marxstraat 101 in Lent. 

Locatie