HAN symposium over verkleinen gezondheidsverschillen en inzet ervaringskennis

dinsdag 13 juni 2023 12:00 tot 18:00

NIJMEGEN - “Het verkleinen van de gezondheidskloof in onze samenleving: het is een opdracht aan ons allemaal. Maar hoe dan? Het inzetten van ervaring is hierbij onmisbaar. Al deze ervaringskennis en ervaringsdeskundigheid brengt de HAN samen tijdens het symposium Gezondheidsverschillen verkleinen…hoe dan?”

Dinsdag 13 juni in De Lindenberg in Nijmegen van 12.00 tot 18.00 uur. Vrij entree. Iedereen is van harte uitgenodigd. “Ben je professional, ervaringsdeskundige of vrijwilliger? We hopen op jouw komst.”

Na ontvangst (met lunch) start het programma met een keynote van Tim ’S Jongers (politicoloog, bestuurskundige en publicist) over de kloven die door onze samenleving lopen. Daarna stel jij je eigen programma samen. Kies een parallelsessie uit. Of volg de ervaringsroute door het gebouw. Ervaringsdeskundigen vertellen je graag hun verhaal, je kan meedoen aan een spel of zelfs proberen te ontsnappen uit een escaperoom. 

Meer weten of je direct aanmelden? Kijk op www.han.nl/symposiumsociaal.

Locatie