Jeroen de Jong met boek Vadervuur.
Jeroen de Jong met boek Vadervuur. Foto: Wendy van Dam

Presentatie boek ‘Vadervuur’

donderdag 15 juni 2023 19:00 tot 21:00

NIJMEGEN - Vadercoach Jeroen de Jong presenteert op donderdag 15 juni zijn pas verschenen boek Vadervuur bij boekhandel Dekker van de Vegt in Nijmegen. een boek dat mannen uitdaagt om hun kinderen op te voeden op een manier die bij hen past en zo de vader te worden die ze hun kinderen gunnen.

Als vader ben je een groot voorbeeld voor je kind. Het wil met je spelen en moet op je kunnen bouwen. Maar hoe vul je je vaderrol in? Zoals je omgeving of je eigen vader? Of stap je buiten de kaders en maak je van het leven met je gezin een reis waarin niet alleen je kind, maar ook jijzelf kunt groeien en ontdekken?

“Dit boek is niet het zoveelste opvoedboek of grappig bedoelde cadeauboek voor vaders, maar een moderne inwijdingsreis in het vaderschap. Het schuift hardnekkige en beperkende ideeën over hoe je je kind op zou moeten voeden aan de kant zodat vaders met een heldere blik kunt kijken naar wat wél werkt voor henzelf en hun gezin”, aldus De Jong.

“Het boek ‘Vadervuur’ daagt mannen uit om het vaderschap helemaal op hun eigen manier in te vullen en zo de vader te worden die ze hun kinderen gunnen: aanwezig, betrokken, ontspannen. Lezers leren hun eigen vadervuur kennen en opstoken aan de hand van thema’s als de rol van je eigen ouders, de veranderende relatie met je partner en de stap van opvoeden naar voorleven.” 

Jeroen de Jong is vader van drie opgroeiende kinderen en oprichter van De Praktijkvader. Met zijn praktijk creeërt hij een plek waar vaders alles wat ze tegenkomen in het vaderschap kunnen delen, bevragen en onderzoeken. Sinds 2014 geeft hij trainingen in en om Nijmegen voor mannen uit het hele land waarin het vaderschap en persoonlijk leiderschap samenkomen. En in die trainingen wordt altijd wel een vuurtje gestookt.

De avond bij Dekker van de Vegt aan de Marikenstraat in Nijmegen is van 19.00 tot 21.00 uur. De Jong zal met energie en humor zijn boek presenteren. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen, na te praten en om boeken te laten signeren. De avond is gratis toegankelijk, maar aanmelden is wel noodzakelijk: info@dekkervdvegt.nl. Alle informatie over het boek Vadervuur op: www.praktijkvader.nl

Locatie