Afbeelding
Foto:

Gam’inBIZ bordspellenmiddag

zaterdag 17 juni 2023 13:00 tot 18:00

NIJMEGEN - Bordspeluitgeverij Gam’inBIZ houdt zaterdag 17 juni haar eerste spellenmiddag. Belangstellenden kunnen bij StartUp Nijmegen aan het Stationsplein 26 in Nijmegen van 13.00 tot 18.00 uur terecht om spelletjes uit te proberen, laten uitleggen en zelfs signeren. Vrij entree, aanmelden niet nodig. 

Een team van ervaren bordspeluitleggers staat klaar om mensen op weg te helpen met de spellen van Gam’inBIZ. Onder de spelletjes die gespeeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld CuBirds, winnaar van de Nederlandse Spellenprijs 2021 en Hidden Leaders dat van het NRC een zeldzame perfecte waardering van 5 bollen kreeg.

Speciale gast is Pieter van Gompel, auteur van het nieuwe spel FIKA. Op 17 juni is de lancering van dit nieuwe 2-spelerspel en Pieter is aanwezig om de eerste exemplaren in ontvangst te nemen en te signeren. Behalve Van Gompel zijn ook andere spelauteurs, zoals Daniël van Essen aanwezig.

Sinds haar oprichting in 2018 heeft Gam’inBIZ al meer dan 20 spellen uitgegeven, sommige van eigen ontwerp, het merendeel van auteurs van over de hele wereld. “Spellen uitgeven is voor mij een uit de hand gelopen hobby”, aldus oprichter Michiel de Wit, die naast Gam’inBIZ ook gewoon nog een kantoorbaan heeft. 

Locatie