Afbeelding
Foto:

‘Kijk in de Houtstraat’

zaterdag 17 juni 2023 12:00 tot 17:00

NIJMEGEN - Ken jij de Houtstraat in Nijmegen al? Of wil je deze unieke winkelstraat nog beter leren kennen? Kom dan een kijkje nemen in de Houtstraat op zaterdag 17 juni tussen 12.00 en 17.00 uur en (her)ontdek tijdens ‘Kijk in de Houtstraat’ de vele speciaalzaken. 

Verschillende ondernemers verzorgen presentaties van echte ambachtslieden. Daarnaast bieden horecaondernemers speciale producten aan, zijn er mooie prijzen te winnen bij het draairad van Jack’s Casino en kan je genieten van heerlijke deuntjes van de Platenbus.

Zo verzorgt Kees Kersten bij 24/7 Store een demo over sneaker ontwerp, is er een hoedenontwerper bij Cappello die je een kijkje in zijn vakgebied geeft, krijg je bij Deja Vu een presentatie van een meubeldesigner en kan je bij Mood Conceptstore zelf leer uitzoeken waarvan eigenaresse Rianne iets moois maakt.

Bij Boekhandel- Antiquariaat van Hoorn kan je luisteren naar bijzondere verhalen, vind je bij Wonder for Kids kinderkleding en kunnen kinderen op de foto met de bekende XL knuffelbeer en scoor je bij Bij Dré leuke kadoos in de Vaderdag marktkraam.

www.intonijmegen.com/houtstraat